Gold Ornament

ISKUSTVA KLIJENATA

“Vanja, ti si moj voljeni učitelj zauvek. Ti si meni onaj učitelj kojeg stalno spominješ, moj božanstveni, neprikosnoveni učitelj, „brat i keva.“ Baš te volim dušom. Ja kada o tebi pričam i mislim imam leptiriće u stomaku i koža mi se ježi. Ti mene pomeraš.”

Tijana, Švajcarska

“Čitam sve što si napisala i mislim si: je li ona stvarna? Možda ti zapravo uopće ne postojiš. Kako jedna osoba može sve to stići u tako malo vremena? A sjećam se onog iz Zagreba, spomenula si da si kao dijete bila i tv voditeljica. Kad si ono čekala odjavnu špicu da vidiš kome ćeš se javiti, mislila sam „ajme, ona zna što želi i kako doći do toga. Doći do toga, to je čudo. Ti si čudo!”

Nastja Kulović, autorka knjige „Kud si krenula?“

“Još nisam ni počela sa programom 21 Dan Čuda, a čuda se već dešavaju. Kakav vetar u leđa. Ti čudo od života i čudo od žene i čudo od ljubavi.”

Slavica, Balkan Business Forum, Beograd

“Ja sam danas na putu ka stanu pjevala onako baš iz duše. Nisam odavno tako pjevala. Bilo mi je potpuno nebitno što će ljudi da misle. Osjećala sam se kao hodajući Blagoslov – pročišćeno. Preplavila me je Ljubav i Zahvalnost. Znam da ima još da se čisti, ali se osjećam podržano i zaštićeno. Srce u meni poklanja se i zahvaljuje Srcu u tebi. Ti si žena sa ogromnim srcem i ne mogu naći riječi da opišem koliko sam zahvalna i privilegovana što si dio moje realnosti. Velika si inspiracija i Blagoslov i želim ti da sijaš i inspirišeš sve više i više alhemičarko divna. Hvala hvala hvala.”

Marina Popović, Španija

“Vanja, naježila sam se na tekst i opet kad sam skontala da si to ti, jer sluša samo strance tipa Teal Swan (na koju me podsećaš), Dispenca, Kyle Cease, itd. Poenta je da ti imaš taj duh i energiju i da si u Srbiji, što je meni neverovatno i čarobno!”

Venena, Novi Sad

“Svi mi koji učimo od Vanje znamo onu divnu rečenicu: SIGURNO JE, SAMO ZAKORAČI! Kad uđete u tu učionicu osim bezvremenskog učenja, dobijete i sigurno mesto da otvorite srce, dušu, um, da iznesete sve najbolje i najgore što imate u sebi, da transformišete što može u tom trenutku bez ijedne jedine teške reči, bez okrivljenih, bez optuženih, bez kajanja, bez grešaka, no shame – no blame, no guilt, because everything has the right to exist! To je mesto gde se raste, razvija, pomaže, kokreira, gde se gradi jedan novi svet. To je mesto gde Božansko u meni prepoznaje i poklanja se Božanskom u tebi. Mogu da ga zovu kult, sekta, društvo, udruženje, kako god, ali takva grupa je u stanju da promeni svet. Zamislite kakav bi to svet bio gde bi svako svakome pružio ruku, gde bi svi govorili istinu i razmišljali o posledicama svojih reči i dela, gde bi dobrobit naših naslednika bila na prvom mestu – šta ostavljamo budućim generacijama? a im rado ostavljam ovu povezanost, posvećenost, podršku, sinergiju, ljubav i poverenje koje smo mi izgradile ovde. Nije bitno u kojoj smo vremeskoj zoni, tu smo jedna za drugu i znao da kad slavimo uspeh jedne od nas slavimo i svoj, slavimo nas, jer svi smo mi jedno i znamo da smo uvek samo na klik jedna od druge.”

Sanja Telebak, ambasador Genskih Ključeva, Beograd

“Dvadeset sati razmišljam kako prikladno odgovoriti, kako rečima objasniti podršku, odlučnost, posvećenost, ljubav i snagu, a ujedno i nežnost koju ova žena ima za svakog svog klijenta, prijatelja, saradnika. Kada me je moj stid kočio da ispoljim svoje znanje o Genskim Ključevima javno ona je bila tu, da pogura, da bude „vetar u leđa“ kao u pesmi njene bake koju nam je svima posvetila. Vanja je u meni videla sve moje darove još pri prvom susretu, ja ih još otkrivam. Nekada sam želela da budem VIP osoba (veoma važna osoba), ona me je naučila da sam već VIP (veoma investirana osoba) i tako sam zamenila Genski dar Taštine za dar Čistote i iz svog čistog srca želim sve snove ostvarene i sve Siddhije otključane i da uživamo dok zajedno plešemo po Božanskim notama.”

Sanja Telebak, ambasador Genskih Ključeva, Beograd

“Au Vanjo, ala si nas protresla. Tri puta sam slušala Facebook Live i neke rečenice vraćala deset puta. Ovo je fenomenalno! Hvala ti za sve, zahvaljujući tebi polako dolazim sebi, svojoj svrsi, shvatam da nisam luda, a od detinjstva me neke stvari i pitanja muče. Sad je sve mnogo jasnije. Najviše me je pogodilo što si rekla da se bavimo sobom i svojim sitnim dramama, a zapravo globalno treba da se aktiviramo. To od malena imam osjećaj, da sam tu za kolektiv, da me usrećuje kada drugima pomažem, kada njih usrećim… Aaaa suze klize, hvala, hvala hvala.”

Božana Veselinović, preduzetnica, Novi Sad

“Vanja, stvarno si mi ulepšala ovu godinu zajedno sa svim Božanstvenim Ženama. Radujem se druženju sa vama i u buduće. Iskreno se radujem svakom uspehu i rastu ovih divnih duša. Nadam se da ću uspeti da vas upoznam i zagrlim i uživo.”

Nataša Stanojković, Beograd

“Znaš šta …ja nemam riječi da opišem sva moja iskustva od kako sam te upoznala…sigurno je da sam to JA, ali hvala na podršci i spoznajama koje imamo kroz ovaj život…hvala na dogovoru od ko zna kad…”

Vesna Maksimović, preduzetnica, Prijedor

Draga Vanja, drage sve božanstvene žene i muškarci. Hvala na privilegii što sam bila deo ovog božanskog okupljanja. . Veliko Toplo Namaste ❤️❤️❤️. Mi gradimo novi svet. Kingdom Come!❤️

Hristinka Matoška, Terapeut, Skopje

Draga moja Vanjuška, hvala neizmerno za sve do sada doživljeno. Hvala za ovaj unutrašnji mir I veru da dolazi nešto predivno i čarobno. Hvala za isceljenje. Hvala ovim divnim ženama u grupi za njihov entuzijazam i divnu energiju.

Dragana Raičević, Švajcarska