Leksikon Božanstvene žene

1.500,00 рсд

Out of stock

Leksikon Božanstvene Žene je živa knjiga. Ona diše, misli, oseća zajedno sa tobom.

Kada je Leksikon bio samo u mojim rukama, priče su se nizale kao biseri i uporno me molile da ti prenesem – parkirajmo prošlost, obgrlimo je i prihvatimo – kako bi prestala da šalje signale u našu budućnost.

Takođe su me molile da te podsetim – mi smo preci generacija koje tek dolaze – koje svetove stvaramo za njih? Sve se vremenske linije spajaju u nama i mi imamo moć danas da večnost prihvatimo u sebi i rodimo – Novi Svet.

Mi smo Božanstvene Žene.

“Paketić za preživljavanje u današnjem svetu.😀 Mali trikovi, veliki trikovi, alati, pesmice za plakanje, prazne strane za upoznavanje sebe… Ma sve ono što nam treba da oduvamo one “male smradiće” i prodišemo. Vanja mi te volimooo.”

Jelena Grković, Autor programa Priče iz Parkića, Novi Sad

Out of stock

Category: Tag:

Description

Leksikon Božanstvene Žene je kontemplativna knjiga, priča koju ispisujemo zajedno.  Putujemo kroz prošlost, upoznajemo se sa obiljem alata koji bude našu maštu i senzualnost, igramo se u fantaziji, oživljavamo uspavane delove sebe i prenosimo divnu budućnost ovde i sada.

Leksikon je i knjiga i poziv u jednom – poziv da se upoznamo sa čarobnim delom sebe.  Kroz pitanja na koja negde zajedno odgovaramo, a negde kontempliramo sagledavamo ko smo zaista.

Moja želja je bila da napravim magičnu knjigu koja je divna na dodir, pa te poziva da je poput energetskog paketića nosiš sa sobom.  Spirala omogućava da se strane lako listaju i da se po njima piše, tako da nema nezgodnog savijanja listova kada u šetnji po parku poželiš da sedneš na klupu i pustiš ruku niz papir.  Leksikon je sačinjen od posebnog papira koji je ugodan očima i ne zamara kada se na njemu susretnu podsvest i nadsvest.  Najzad, Leksikon se sjajno uklapa sa knjigom Mi Gradimo Novi Svet i poziva te na zajedničku avanturu kroz svetove.

“Najlepši poklon koji možeš darovati sebi i ljudima oko sebe… Uzdiže i čisti dušu ❤️. Hvala ti što postojiš Ženo Božanstvena 💞🙏”
Vesna Puača, instructor Yoge

“Posebna knjiga od divne duše koja se daruje samo odabranima”
Marija Čučković Malobabić, Centar za socijalni rad, Ruma

“Zaista posebna knjiga koju toplo preporučujem svima!❤️”
Tijana Mihajlović, autor Moja Kreacija Života, Subotica

“Bilo kuda, Leksikon svuda!
Ovu knjigu mora imati svaka žena!💜
Vanja Bokun Popovic, hvala ti što si iskustva pretočila u knjigu. To nije obična knjiga, ona nam uvek da ono što nam je u tom trenutku najpotrebnije, ona je živa,,💜
U stvari, Leksikon se ne može opisati, on mora da se ima! Tačka!😀❤🌹
Hvala Vanja!🙏💜”
Suzana Popović, Klub Božanstvenih Žena, Vranje

“Za sva vremena. Bez vremenska knjiga, sveska, leksikon, azbuka… 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞”
Katarina Bogosavljević, Gold Decoration, Valjevo

Additional information

Weight 1.0 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Title

Go to Top